Köpa Partytält och Eventtält hos oss ORDER 0705918468

ORDER 070 591 84 68

ny web sida komemr ut inom kort 

 

 Om oss....

Vi tog ut färdriktningen redan 1967 . Vi som jobbar på Scandinavian Tools & Tent  har varit i branschen sedan 1967 med verktyg och maskiner samt  från 1994 med party och profiltält , lagerhallar , Restaurangtält  samt bord och bänkar och övrig utrustning för bra event. Som alla andra började vi nu hålla oss på höger sida i trafiken. Ändå tänkte vi inte bara på att köra rätt här. För oss handlade det lika mycket om färdriktningen. Den rätta färdriktningen för verksamheten!

En färdriktning och ett arbetssätt som syftade till att erbjuda både högkvalitativa tält och högkvalitativ eventutrustning. Därefter har vi år efter år utökat kontakterna med olika tillverkare i Amerika, Asien och Europa. Scandinavian Tools  & Tent  säljer och har egna agentur samt import av Partytält , Topptält , kiosktält samt bord och bänkar , Halltält , Förrådstält , Restaurangtält , Arenaskyddsingångar som vi säljer till företag i Sverige , Norge , Danmark samt Finland.

Alla vår tält är CE Godkända enligt senaste CE Direktiven när det gäller flamsäkerhet , vind  samt vattenavisande material och tak samt sidor är i stark polyester behandlade även är vattenavvisande. På vår topptält så har vi PVC i starkt utförand för tak och sidor- där sidor även är skjutbara och även dessa är CE godkända enligt senaste CE direktiven - dessa tillverkas av Ferrari France. - finns även med aluminium ram med eller utan fönster och även dessa är CE godkända enligt senaste CE direktiven - dessa tillverkas av Ferrari France.

Vi säljer dels direkt till många olika företagsgrupper samt även till återförsäljare och uthyrningsföretag .Vi är ständigt i kontakt med tillverkare och håller oss informerade om alla nyheter som dessa tagit fram.

Så fort vi fått klart med fabriken så lägger vi ut detta på vår Internet sida. Vår tillverkare finns i Tyskland, USA, Syd Afrika, Frankrike , Taiwan , Italien , Spanien .

Företagspolicy:

Vår ambition är att vara ett företag med en stark fokusering på kundens bästa. Vi säljer professionella högkvalitativa tält, eventutrustning, bord, verktyg och en del unika produkter till oslagbara priser. Vi vill vi hjälpa våra kunder att utreda behoven och därefter välja produkter som bäst passar deras arbetssätt och fungerar i deras arbetsmiljö genom att göra presentation av våra produkter lätttillgänglig för kunden med möjlighet till snabb kommunikation med oss.

Vi eftersträvar en långvarig relation med våra kunder där vi är med och hjälper att bygga en bättre kommunikation och beställningsrutiner ur vårt produktsortiment som naturlig del av den totala verksamheten. Det viktiga för oss är även att bespara tid åt kunden, att arbeta på ett effektivt sätt och att kunna vara tillgängliga dygnet runt med dagens on-line möjligheter.

Vi strävar efter att ha blandning av kunder inom industri, verkstäder, myndigheter. Ingen verksamhet är oss främmande, där ett behov uppstår för att förse sig med professionella verktyg som behövs i olika arbetsmoment i verksamheten. Vi strävar efter att bredda ständigt vårt produktsortiment och kan snabbt svara på kundens frågor om den skulle inte hitta produkten i vårt utbud.

  • Frakt kostnader kan uppges felaktigt vid order erkännande tyvärr ett bugg fel

Scanidnavian T & T AB

Rörvägen 6

SE136 50 Jordbro

Sweden

VAT Number SE559150883201

 

mail toolstra@toolstrading.se